Låt oss presentera vår expertpanel och vår veterinär Giulia Li Donni

Välkommen tillbaka!

Logga in med din mailadress som användarnamn för att göra ändringar i din prenumeration.

Logga in med Facebook
eller
Ställ dina frågor till vår veterinär Giulia!

Hej alla hundägare! 🐾

Jag heter Giulia Li Donni och är Furry Friends egna veterinär. Jag studerade till veterinär i en stad som heter Perugia i Italien och har jobbat som veterinär i Sverige i över 10 år. Idag driver jag min egen veterinärklinik i Stockholm.

 

Det är så roligt att nu vara en del av Furry Friends expertpanel och här under hösten kommer jag att skriva bra informativa artiklar här på Furry Friends hemsida där ni kommer kunna läsa om olika aktuella ämnen kring hundars hälsa och få svar på frågor om just din hunds välmående.  

 

Vi kommer att prata om allt från hur din hund kan påverkas av vad den äter till svårare sjukdomar och hur man kan få bukt med dom. Jag kommer även att ge er tips på vad ni kan tänka på för att förebygga skador och sjukdomar hos din hund.

 

Nu är jag nyfiken på vilka ämnen ni vill att jag skriver om? Finns det något speciellt ni vill veta mer om eller har du en specifik fråga kring just din hunds hälsa och sjuktillstånd?

Skicka ett mail till mig på adressen veterinar@furryfriends.com och berätta mer så har du chans att få din fråga besvarad av mig här under hösten.


Vänliga hälsningar,

Giulia

 

Blogginlägg från Furry Friends

Just nu - prova på rabatt

Beställ ett av Furry Friends hälsosamma hundfoder och få 100kr rabatt på din första order. Fri hemköring & aldrig någon bindningstid så du kan säga upp din prenumeration när som helst.