Furry Friends Hundfoder Original för hundar med normal aktivitetsnivå

Välkommen tillbaka!

Logga in med din mailadress som användarnamn för att göra ändringar i din prenumeration.

Logga in med Facebook
eller

Healthy Dog Food Original

För hundar med en normal aktivitetsnivå
Per leverans inkl. hemlevernas
Foder & kvantitetValt foder
Hemleverans (fraktfritt)
kr per leverans
Hemleverans (fraktfritt).
Se vår utfodringstabell om du är osäker på doseingen
Vikt: 
Antal: 
Din hunds namn och ålder
Vad heter din vovve?
Hundras?
När föddes ?
Antal
Storlek
Hemleverans (fraktfritt)
Fri hemleverans
Utfodringstabell

1 DL = 50 GRAM

Hundens vikt i kgGram / dagDeciliter / dag
1-560-1201,2 - 2,4
6-10120-1902,4 - 3,8
11-15190-2503,8 - 5,0
16-25250-3505,0 - 7,0
26-40350-4807,0 - 9,6
41-55480-6009,6 - 12,0
55+≈ 650≈ 13,0

Torrutfodring: Servera din hund fodret två gånger om dagen på regelbundna tider. Torrutfodring är bra för de hundar som bör tänka på tandhälsan.

Våtutfodring: Servera din hund fodret två gånger om dagen på regelbundna tider. Tillsätt ljummet vatten och låt stå tills bitarna blivit mjuka.

Frakt och leverans

Vi erbjuder snabba och klimatkompenserade hemleveranser till hela Sverige. Vi skickar din order inom 24 timmar (helgfria vardagar) och leveranstiden är 1-3 arbetsdagar från det att vi mottagit en order. Du kan välja om du vill få ditt foderpaket levererat till din dörr eller hämta ut hos ditt närmaste ombud.

Hemleverans
För leveransalternativet ’Hemleverans’ använder vi Best Transport respektive Postnord, vilket anges i kassan. Dessa alternativ visas som tillgängligt endast för de områden där våra transportörer kan erbjuda denna tjänst. Våra transportörer kommer avisera dig via SMS och föreslå tidpunkt för leverans.

Paket till ombud
För beställningar till paketombud använder vi DHL och Postnord MyPack Collect. När din beställning har anlänt till utlämningsstället skickas en avisering till dig. Avisering sker via sms eller brev.

Fri frakt på alla beställningar över 500 kronor.
Finns i lager
Vi skickar din order inom 24 timmar (helgfria vardagar) och leveranstiden är 1-3 arbetsdagar från det att vi mottagit en order.

Smaklig måltid!
Anpassa kosten efter din hund Välj mängd och leveransintervall själv
GRÄSFÖDDA
LAMM
NÄRODLADE
ÄRTOR
NÄRODLADE
BÖNOR
VILDA
BLÅBÄR

Jag är så nöjd med detta foder, hundarna har energi, fina i päls och hud. Bajsar normalt och inte för mycket, bygger muskler och behåller hull perfekt! Fint tandkött och tänder och viktigaste av allt, dom äter med glädje så jag behöver inte använda godis längre som belöning vid träning. Kan varmt rekommendera er att kolla in detta foder och prova på!

Diana

Fick hem en påse för Tyson för tre dagar sedan och han verkligen älskar maten. Använder det som godis också Han har ätit väldigt dåligt den senaste tiden, nästan så att han tvingar i sig maten för att han måste. Tyckte det var väldigt tråkigt och ville då prova nytt foder vilket då blev Furry Friends. Så nu är han super nöjd och äter väldigt bra

Silvija

Nu har vi prövat oss igenom första halvan av fodret från furry friends och wow säger jag bara. Zimba har fått en helt annan matglädje än någonsin innan och att kunna använda fodret som godis i träningstillfällen är underbart!! Sen ska vi inte ens tala om den fantastiska kundservicen och den otroligt smidiga leveransen som kommer direkt till dörren!

Julia

Produktinformation

Furry Friends Orginal är ett högkvalitativt, skonsamt och välbalanserat helfoder för alla hundar och raser med en normal aktivitetsnivå. Din hund är kanske en större sällskapshund som gillar promenader och kan kanske även att hänga med i löparspåret ibland. Exempel på raser som ofta har en normal aktivitetsnivå är labrador, collie, beagle eller boxer.

Fodret är spannmålsfritt och huvudingrediensen i Furry Friends Original är kött från norska frigående och gräsfödda lamm. Detta är ett kött med lättsmälta proteiner som är skonsamt för hundens känsliga mage.Bara naturliga råvaror

Vårt foder är dessutom klimaptkompenserat – ett av de enda i världen! Djurindustrin står för nästan lika mycket växtgasutsläpp som bilindustrin. Detta är något som vi och våra kunder tillsammans med klimatkompenserade produkter ska förändra!

Huvudingrediensen i våra foder är norska frigeånde lamm. Dessa är uppfödda på luftiga fält i norska bergen och njuter av friheten av att äta högkvalitativt och närsingsrikt gräs utan tillsatser. Den höga livsstandarden hos djuren återspeglar sig direkt i en hög kvalitet på köttet, fyllt med näringsämnen och lätt för hundens mage att smälta.

Förutom smaskiga animaliska proteinkällor innehåller fodret även funktionella ingredienser som bidrar till din hunds livslånga välmående. Prebiotika stimulerar en balanserad tillväxt av de goda tarmbakterierna, för att din hund ska ha en välbalanserad tarmflora och därmed en frisk mage. Glukosamin är en naturlig tillsats som förebygger ledsjukdomar. En perfekt sammansättning med Omega 3 & 6 som gör pälsen och huden mjuk med en frisk lyster. De vilda blåbären är en bra naturlig källa med antioxidanter och vitaminer som bidrar till ett naturligt cellskydd, stärker immunsystemet.

Läs merLäs mindre
Furry Friends kostcirkel för hälsosam hundmat
 • Egenskaper
 • Utfodring & innehåll
 • Omdömen
 • För din hunds välmående

  Omega-3 för ökad
  Lyster i päls

  En perfekt sammansättning med Omega 3-6 som gör pälsen och huden mjuk med ett friskt lyster.

  Glukosamin till hundens leder Friska leder

  Glukosamin är en naturlig tillsats. Studier visar att det kan förebygga ledsjukdomar, t.ex. artros.

  Prebiotika för
  Friskare tarmar

  Prebiotika stimulerar en balanserad tillväxt av de goda tarmbakterierna, för att din hund ska ha en välbalanserad tarmflora och därmed en frisk mage.

  Vitaminer & antioxidanter för
  Immunförsvaret

  De vilda blåbären är en bra naturlig källa med antioxidanter och vitaminer. Dessa bidrar till ett naturligt cellskydd och kan stärka immunförsvaret.

  Aldrig spanmål eller gluten mot
  Allergier

  Spannmålsfritt recept, med ett begränsat antal ingredienser utformat för att minskar risken för en allergisk reaktion eller intolerans.

  Anpassad storlek & struktur för
  God tandhälsa och andedräkt

  De knapriga foderkulorna bidrar till en god tandhälsa.
 • Utfodringstabell

  1 DL = 50 GRAM

  Hundens vikt i kgGram / dagDeciliter / dag
  1-560-1201,2 - 2,4
  6-10120-1902,4 - 3,8
  11-15190-2503,8 - 5,0
  16-25250-3505,0 - 7,0
  26-40350-4807,0 - 9,6
  41-55480-6009,6 - 12,0
  55+≈ 650≈ 13,0

  Torrutfodring: Servera din hund fodret två gånger om dagen på regelbundna tider. Torrutfodring är bra för de hundar som bör tänka på tandhälsan.

  Våtutfodring: Servera din hund fodret två gånger om dagen på regelbundna tider. Tillsätt ljummet vatten och låt stå tills bitarna blivit mjuka.

 • Omdömen

  Jag har precis börjat ge min lilla Saga detta foder och genuint älskar det. Även om hon inte är den största så har hon inga problem med att äta fodret alls. Riktigt nöjd!
  Mathilda - Bichon havanais, 4 ÅR
  2021-11-26
  Jag är så nöjd med Furry friends foder till min Tyson! Han har rätt känslig mage men detta doser har funkat så bra! Upplever att hans päls blänker mer samt att hans tassar inte är lika torra som förut! Så nöjd!
  Ursula - Labrador retriever, 8 ÅR
  2021-04-05
  Loui har snart ätit original-fodret i en månad och vi är hittills mer än nöjda. Hans känsliga mage är nu helt stabil och hans päls har blivit betydligt mjukare - vi hoppas att det håller i sig!
  Ida - Fransk bulldogg, 2 ÅR
  2020-07-08
  Här är våran Kailo, 2 år och adopterad från Ryssland. Han visade sig ha en väldigt känslig mage, vi var och besökta veterinär men dem visste inte vad felet kunde vara. Vi fick i drygt 1,5 månad konstant springa ut, ge probiotika och fortiflora varje dag. Samt ge mindre portioner av svindyrt veterinärfoder med jämna mellanrum - men framförallt lida över att inte få till hans mage. Sen hittade jag Furry Friends som erbjöd sig att låta oss testa deras foder, jag måste erkänna att jag kände väldigt uppgiven. Men alltså W O W vilken gåva från ovan att vi hittade ert foder. Nu är Kailo bättre än någonsin, han kan även äta godis och ben när han äter Furry Friends foder som grund varje dag. Vilket han inte kunde tidigare. En helt klar lyckligare hund utan bekymmer , och definitivt lyckliga ägare som slipper oroa sig över hans maghälsa. Att det dessutom är svenskt och klimatkompenserat gör bara det hela ännu bättre. Ett foder i TOPPKLASS, tack och återigen tack
  Emilia Wassberg - Blandras, 4 ÅR
  2020-06-04
  Våran hund älskar maten och han är jättekräsen. Så bra att maten är ekologisk och svensk. Snabb leverans. Högt rekommenderar!
  Camila Rivera - Tysk spets/ grosspitz, 9 ÅR
  2020-05-27

  Visa fler

  Skriv omdöme

  För att lämna ett omdöme måste du ha köpt denna produkt samt vara inloggad.

Råvaror och ingredienser
Relaterade produkter
Active+
För valpar eller hundar med en högre aktivitetsnivå
Light
För seniora hundar eller hundar med en lägre aktivitetsnivå