Furry Friends pälsvård Natural pet Spray Conditioner

Välkommen tillbaka!

Logga in med din mailadress som användarnamn för att göra ändringar i din prenumeration.

Logga in med Facebook
eller

Natural pet Spray Conditioner

99 kr
Fri hemleverans

Vår balsamspray underlättar borstning och kamning på din hund, och minskar även den statiska elektriciteten. Med avokadoolja som återfuktar och mandelolja som mjukgör är den perfekt att avsluta din pälsvårdsrutin med. 

Furry Friends balsamspray är helt veganskt, tillverkat i Sverige och testat på människor först. Vi har i nära samarbete med det svenska hårvårdsföretaget REF Stockholm tagit fram hela vår pälsvårdsserie med syftet att skapa produkter som inte bara tvättar rent din hund utan som även vårdar och stärker hundens päls.

Hela vår pälsvårdsserie innehåller vegetabiliska proteiner som stärker djurets päls, mjukgörande aloe vera för hundens hud samt mjukgörande ProVitamin B5.

Gör så här:
1. För vissa hundraser kan det vara bra att borsta igenom pälsen för att undvika tovor under duschen

2. Duscha av pälsen i ljummet vatten, så att hunden blir rejält blöt

3. Schamponera in hela pälsen med vårt Natural pet Shampoo. Var försiktig så att hunden inte får schampo eller vatten i ögon eller öron

4. Skölj ur med ljummet vatten, och schamponera ytterligare en gång beroende på hur smutsig hunden är

5. Se till att skölja ur hundens päls ordentligt så att det inte finns några schamporester kvar

6. Använd vårt Natural pet Conditioner för att pälsen ska bli följsam och lätt att borsta igenom efter badet

7. Handdukstorka noga. Beroende på hundras kan du antingen låta hunden självtorka eller använda en hårfön. Spraya med Natural pet Spray Conditioner i torr päls och borsta eller kamma igenom. Spraya extra på tovor och massera vid utredning

 

Storlek: 250 ml

  • Detaljer
  • Omdömen (0 recensioner)
  • Omdömen

    Det finns inga omdömen för denna produkt ännu.

    Skriv omdöme

    För att lämna ett omdöme måste du ha köpt denna produkt samt vara inloggad.

Relaterade produkter
Fur Essentials Bundle
399 kr (477 kr)
Furry Friends pälsvårdspaket innehåller allt du behöver till din hunds päls.
0 recensioner
Natural pet Conditioner
Furry Friends balsam är utvecklat med vår speciellt utvalda blandning av botaniska extrakt och vegetabiliska protein. Balsamet reder ut tovor och tillför fukt till päls och hud. Ger näring och återställer fuktbalansen samtidigt som de vegetabiliska proteinerna stärker pälsen.
0 recensioner
Natural pet Shampoo
Furry Friends schampo är utvecklat med vår speciellt utvalda blandning av botaniska extrakt och vegetabiliska protein som stärker pälsen och samtidigt ger en skonsam tvätt som ger pälsen näring.
0 recensioner
Frakt och leverans

Vi erbjuder snabba och klimatkompenserade hemleveranser till hela Sverige. Vi skickar din order inom 24 timmar (helgfria vardagar) och leveranstiden är 1-3 arbetsdagar från det att vi mottagit en order. Du kan välja om du vill få ditt foderpaket levererat till din dörr eller hämta ut hos ditt närmaste ombud.

Hemleverans
För leveransalternativet ’Hemleverans’ använder vi Best Transport respektive Postnord, vilket anges i kassan. Dessa alternativ visas som tillgängligt endast för de områden där våra transportörer kan erbjuda denna tjänst. Våra transportörer kommer avisera dig via SMS och föreslå tidpunkt för leverans.

Paket till ombud
För beställningar till paketombud använder vi DHL och Postnord MyPack Collect. När din beställning har anlänt till utlämningsstället skickas en avisering till dig. Avisering sker via sms eller brev.

Fri frakt på alla beställningar över 500 kronor.
Finns i lager
Vi skickar din order inom 24 timmar (helgfria vardagar) och leveranstiden är 1-3 arbetsdagar från det att vi mottagit en order.

Smaklig måltid!