Välkommen tillbaka!

Logga in med din mailadress som användarnamn för att göra ändringar i din prenumeration.

Logga in med Facebook
eller

Planet Friendly Dog Food Insects

589 kr
Fri hemleverans

Planet Friendly Dog food Insects är ett högkvalitativt, skonsamt och välbalanserat helfoder för alla hundar och raser med en normal aktivitetsnivå. Detta svensktillverkade premiumfoder är tillverkat på insektsprotein och närproducerade grönsaker. Insekter är rika på aminosyror med hög smältbarhet, vilket gör dem till en högkvalitativ proteinkälla. Det är även en ny proteinkälla för många hundar, vilket gör att det är väldigt fördelaktigt för hundar med allergier eller en känslig mage.

Den välbalanserade sammansättningen är framtagen av våra nutritionister för att passa din hunds naturliga kostcirkel. En god och näringsriktig kost med naturliga antioxidanter från vilda blåbär för bättre immunförsvar som skapar förutsättningar för ett långt och friskt hundliv.

Vårt insektsbaserade hundfoder är inte bara hälsosamt och näringsrikt för våra hundar utan också väldigt snällt mot vår planet. Att tillverka hundfoder baserat på insektsprotein är det mest miljövänliga alternativet jämfört med traditionell köttproduktion. Insekter kräver väldigt lite resurser i produktionen jämfört med traditionell uppfödning av boskap.

 • Detaljer
 • Omdömen (18 recensioner)
 • Omdömen

  Min 14 mån storpudeltik, började kinka med maten vid 10 mån. Bytte då till FFs Insektsfoder. Det blev en hit! Hon är så glad och ivrig inför varje måltid.
  Ylva - Pudel, stor, 1 ÅR
  2022-05-17
  Min kräsna Aussieblandning älskar det. Känns som det bästa alternativet för vår planet också, win win!
  Linnea Bengtsson - Blandras, 5 ÅR
  2022-05-14
  Fasar ut det från originalfodret och det bara slinker ner. Hennes mage är jättebra på båda fodren. Jag ville göra lite för vår planet därför väljer jag insectsfodret. Det är toppen att hon gillar det och mår bra.
  Anne-Marie von Rosen Dvärgpudel Disa
  2022-05-10
  Vi har en mellanpudel som är väldigt kräsen. Jag ville testa fodret av klimatskäl och han älskar insektsfodret. Toppen!
  Malin
  2022-05-10
  Hundarna älskar det och min hund med problem mage är mycket bättre En annan fördel det luktar bättre än andra foder Rekommendera verkligen att ni provar det
  Kerstin
  2022-05-09
  Min flatcoated retriever har fått en superfin päls av detta insektsfoder. Hon brukar gilla mat och detta foder är inget undantag. Mycket nöjd!
  Ellinor - Flatcoated retriever, 2 ÅR
  2022-05-06
  Äntligen, blandar 50/50 av insekt o lamm, o Alice e äntligen bra i magen. Väntar nu på godiset av insekt oxå
  jeanette johansson - Blandras, 2 ÅR
  2022-05-06
  När jag hittade detta föder baserat på insekter blev mitt och Miltons liv normalt igen. Han har en jättekänslig mage och allt blev sååå bra. Finns inget bättre för honom. Han tycker det är så gott. Hälsningar från Peggy o Milton
  Peggy Romell
  2022-05-06
  Grymt foder, vår mopsblandning mår riktigt bra av det. Även härligt att det innebär att man stödjer att färre djur med medvetande dör när man väljer detta foder. 10/10.
  Michel Strömbeck - Blandras, 1 ÅR
  2022-05-06
  Min hund mår toppen av detta foder hon är så bra i magen har fin glansig päls. Jag har använd furry friends sen hon var ett halv år nu är hon 3. Jag är super nöjd med fodret
  Hanna -mini bullterrien troja - Blandras, 3 ÅR
  2022-05-06

  Visa fler

  Skriv omdöme

  Betyg
Relaterade produkter
Active+
Healthy Dog Food Active+
589 kr
För valpar eller hundar med en högre aktivitetsnivå
88 recensioner
Light
Healthy Dog Food Light
589 kr
För seniora hundar eller hundar med en lägre aktivitetsnivå
91 recensioner
Original
Healthy Dog Food Original
589 kr
För hundar med en normal aktivitetsnivå
148 recensioner
Frakt och leverans

Vi erbjuder snabba och klimatkompenserade hemleveranser till hela Sverige. Vi skickar din order inom 24 timmar (helgfria vardagar) och leveranstiden är 1-3 arbetsdagar från det att vi mottagit en order. Du kan välja om du vill få ditt foderpaket levererat till din dörr eller hämta ut hos ditt närmaste ombud.

Hemleverans
För leveransalternativet ’Hemleverans’ använder vi Best Transport respektive Postnord, vilket anges i kassan. Dessa alternativ visas som tillgängligt endast för de områden där våra transportörer kan erbjuda denna tjänst. Våra transportörer kommer avisera dig via SMS och föreslå tidpunkt för leverans.

Paket till ombud
För beställningar till paketombud använder vi DHL och Postnord MyPack Collect. När din beställning har anlänt till utlämningsstället skickas en avisering till dig. Avisering sker via sms eller brev.

Fri frakt på alla beställningar över 500 kronor.
Finns i lager
Vi skickar din order inom 24 timmar (helgfria vardagar) och leveranstiden är 1-3 arbetsdagar från det att vi mottagit en order.

Smaklig måltid!