Välkommen tillbaka!

Logga in med din mailadress som användarnamn för att göra ändringar i din prenumeration.

Logga in med Facebook
eller

Healthy Dog Food Bundle Active+

1284 kr / 799 kr
Fri hemleverans
Här har du allt du behöver från start! I vårt paket får du en 6 kg foderpåse, två påsar av vårt populära frystorkade hundgodis,  12 rullar med mijlövänliga bajspåsar samt två hundskålar i rostfritt stål.

1 x Healthy Dog Food Active+ 6 kg
Furry Friends Active+ är ett högkvalitativt, skonsamt och välbalanserat helfoder för valpar och hundar med en högre aktivitetsnivå. Fodret innehåller mer fett och protein än ett originalfoder för att tillgodose det högre energibehovet och stimulera muskeltillväxten. 

Fodret är spannmålsfritt och huvudingrediensen i Furry Friends Active+ är kött från norska frigående och gräsfödda lamm. Detta är ett kött med lättsmälta proteiner som är skonsamt för hundens känsliga mage.

Är din hund vuxen med normal aktivitetsnivå så rekomenderar vi istället vårt Originalpaket. För seniora hundar med en lägre aktivitetsnivå så är Lightpaketet rätt val.

2 x påsar Healthy Dog Snacks

Ett smakligt hundsnacks som har hög proteinhalt från frystorkat kött, antioxidanter från blåbär och prebiotika från äppelfiber. Denna smakliga kombination är gjord för att stimulera muskulatur, ökat immunförsvar och en frisk mage. Finns i smakerna lamm och biff, du får en av varje!

12 x rullar Planet Friendly Plastic Bags
Furry Friends miljövänliga hundbajspåsar är 100% biologiskt nedbrytningsbara och gjorda för enkel hantering för dig som hundägare. Påsarna är paketerade i en liten kompakt rulle som är lätt att ha med sig.

2 x Hundskålar
Högkvalitativ hundskål i rostfritt stål med Furry Friends logotyp. Halkfri, hygienisk och tål maskindisk.
  • Detaljer
  • Omdömen (0 recensioner)
  • Omdömen

    Det finns inga omdömen för denna produkt ännu.

    Skriv omdöme

    Betyg
Relaterade produkter
Bundle Light
Healthy Dog Food Bundle Light
799 kr (1284 kr)
Paketet med 6 kg av vårt Light-foder, två påsar frystorkat godis i smakerna biff och lamm, 12 rullar bajspåsar och två hundskålar.
2 recensioner
Bundle Original
Healthy Dog Food Bundle Original
799 kr (1284 kr)
Paketet med 6 kg Original-foder, två påsar frystorkat godis i smakerna biff och lamm, 12 rullar bajspåsar och två hundskålar.
3 recensioner
Dog Snack Lamb
Ett premium hundgodis tillverkat av frystorkat lamm sam lämpar sig för känsliga hundar.
17 recensioner
Frakt och leverans

Vi erbjuder snabba och klimatkompenserade hemleveranser till hela Sverige. Vi skickar din order inom 24 timmar (helgfria vardagar) och leveranstiden är 1-3 arbetsdagar från det att vi mottagit en order. Du kan välja om du vill få ditt foderpaket levererat till din dörr eller hämta ut hos ditt närmaste ombud.

Hemleverans
För leveransalternativet ’Hemleverans’ använder vi Best Transport respektive Postnord, vilket anges i kassan. Dessa alternativ visas som tillgängligt endast för de områden där våra transportörer kan erbjuda denna tjänst. Våra transportörer kommer avisera dig via SMS och föreslå tidpunkt för leverans.

Paket till ombud
För beställningar till paketombud använder vi DHL och Postnord MyPack Collect. När din beställning har anlänt till utlämningsstället skickas en avisering till dig. Avisering sker via sms eller brev.

Fri frakt på alla beställningar över 500 kronor.
Finns i lager
Vi skickar din order inom 24 timmar (helgfria vardagar) och leveranstiden är 1-3 arbetsdagar från det att vi mottagit en order.

Smaklig måltid!