Fur Essentials Bundle - Pälsvård | Tillbehör - Produkter |

Välkommen tillbaka!

Logga in med din mailadress som användarnamn för att göra ändringar i din prenumeration.

Logga in med Facebook
eller

Fur Essentials Bundle

477 kr / 399 kr
Fri hemleverans

Köp hela vår pälsvårdsserie så har du allt din hund eller katt behöver i badet! Hela vår pälsvårdsserie innehåller vegetabiliska proteiner som stärker djurets päls, mjukgörande aloe vera för hundens hud samt mjukgörande ProVitamin B5.

Furry Friends pälsprodukter är helt veganska, tillverkade i Sverige och testat på människor först. Vi har i nära samarbete med det svenska hårvårdsföretaget REF Stockholm tagit fram hela vår pälsvårdsserie med syftet att skapa produkter som inte bara tvättar rent din hund utan som även vårdar och stärker hundens päls.


1 x Natural pet Shampoo
Furry Friends schampo är ett vårdande schampo som tvättar rent pälsen på djupet. Innehåller vegetabiliska proteiner och skyddande växtextrakt som är snällt mot torr och känslig hud.

1 x Natural pet Conditioner
Furry Friends balsam försluter hårstrånas yta vilket gör att det inte tar upp smuts och det förebygger även att pälsen trasslas ihop och att tovor bildas. Det gör att pälsen blir lättare att borsta igenom. Avokadoolja förebygger torr hårbotten och återfuktar pälsen.

1 x Natural pet Spray Conditioner
Furry Friends balsamspray underlättar borstning och kamning av din hunds päls, och minskar även den statiska elektriciteten. Med avokadoolja som återfuktar och mandelolja som mjukgör är den perfekt att avsluta din pälsvårdsrutin med.


Använd våra produkter så här7 tips när du ska bada din hund

  • Detaljer
  • Omdömen (0 recensioner)
  • Omdömen

    Det finns inga omdömen för denna produkt ännu.

    Skriv omdöme

    För att lämna ett omdöme måste du ha köpt denna produkt samt vara inloggad.

Relaterade produkter
Natural pet Conditioner
Furry Friends balsam är utvecklat med vår speciellt utvalda blandning av botaniska extrakt och vegetabiliska protein. Balsamet reder ut tovor och tillför fukt till päls och hud. Ger näring och återställer fuktbalansen samtidigt som de vegetabiliska proteinerna stärker pälsen.
0 recensioner
Natural pet Shampoo
Furry Friends schampo är utvecklat med vår speciellt utvalda blandning av botaniska extrakt och vegetabiliska protein som stärker pälsen och samtidigt ger en skonsam tvätt som ger pälsen näring.
0 recensioner
Natural pet Spray Conditioner
Furry Friends balsam är utvecklat med vår speciellt utvalda blandning av botaniska extrakt och vegetabiliska protein. Vår balsamspray utreder, tillför fukt till päls och hud samt verkar anti-statiskt. Den ger näring och återställer fuktbalansen samtidigt som de vegetabiliska proteinerna stärker pälsen.
0 recensioner
Frakt och leverans

Vi erbjuder snabba och klimatkompenserade hemleveranser till hela Sverige. Vi skickar din order inom 24 timmar (helgfria vardagar) och leveranstiden är 1-3 arbetsdagar från det att vi mottagit en order. Du kan välja om du vill få ditt foderpaket levererat till din dörr eller hämta ut hos ditt närmaste ombud.

Hemleverans
För leveransalternativet ’Hemleverans’ använder vi Best Transport respektive Postnord, vilket anges i kassan. Dessa alternativ visas som tillgängligt endast för de områden där våra transportörer kan erbjuda denna tjänst. Våra transportörer kommer avisera dig via SMS och föreslå tidpunkt för leverans.

Paket till ombud
För beställningar till paketombud använder vi DHL och Postnord MyPack Collect. När din beställning har anlänt till utlämningsstället skickas en avisering till dig. Avisering sker via sms eller brev.

Fri frakt på alla beställningar över 500 kronor.
Finns i lager
Vi skickar din order inom 24 timmar (helgfria vardagar) och leveranstiden är 1-3 arbetsdagar från det att vi mottagit en order.

Smaklig måltid!