Furry Friends Hundgodis Lamm

Välkommen tillbaka!

Logga in med din mailadress som användarnamn för att göra ändringar i din prenumeration.

Logga in med Facebook
eller

Dog Snack Lamb

Köp 3 betala för 2! Furry Friends Dog Snacks Lamb är ett premium hundgodis tillverkat av frystorkat lamm och lämpar sig för känsliga hundar.
179 kr
Fri hemleverans

Ett smakligt snacks som har hög proteinhalt, antioxidanter från blåbär och prebiotika från äppelfiber. Denna smakliga kombination är gjord för att stimulera muskulatur, ökat immunförsvar och en frisk mage. En god och näringsriktig kost skapar förutsättningar för ett långt och friskt hundliv.

Frystorkning är en skonsam process där näringsvärdena i maten bibehålls i processen medans vattnet avlägsnas.

Detta resulterar i ett smakligt snacks som har hög proteinhalt, antioxidanter från blåbär och rikligt med prebiotika från äppelfibrer. Denna smakliga kombination är gjord med omtanke för din hunds allra bästa när det kommer till smaklighet, muskulatur och hälsa. Den höga proteinhalten stimulerar muskulaturen för aktiva hundar, blåbären tillger viktiga antioxidanter för immunförsvaret och prebiotika från äppelfiber skapar de bästa förutsättningarna för en frisk mage. En god och näringsriktig kost skapar förutsättningar för ett långt och friskt hundliv.

Erbjudande! Nu kan du köpa tre påsar och betala för två. Eller varför inte fyra påsar och betala för tre? Välj fritt mellan smakerna biff och lamm. Rabatten dras av i kassan. Erbjudandet gäller t.o.m. 31/1. 

Gillar din hund biff mer än lamm? Välj Dog Snack Beef
 • Detaljer
 • Omdömen (4 recensioner)
 • Omdömen

  Favvogodis för min whippet ???? delar i mindre bitar då hon lätt blir ''mätt'' om det blir för mycket, och stannar av om hon behöver tugga. Supernöjd! Lite för smuligt att ha i fickan men annars toppen.
  astrid - Whippet, 3 ÅR
  2021-04-11
  Helt klart det nya favoritgodiset! Har använt detta godiset som belöning vid NoseWork för min tax vilket varit perfekt för att få upp hans intresse för att arbeta med nosen då han helt enkelt är GALEN i godiset och slickar sig om munnen så fort påsen kommer fram. Klipper det smidigt till mindre bitar som passar hans storlek. Enda negativa är att det smular lite när man klipper det så det är inte optimalt att ha i fickan.
  Emma - Tax, 2 ÅR
  2021-04-08
  Mina chihuahor älskar goiset som mat. Köpte även 12kg hundmat som min gammla am.cocker äter sen han började för ca 5mån sedan är han så pigg springer i skogen varje dag 1-2 timmar. Innan åt han proplan haltade fick bäras upp o ner för trappor nu springer han upp o ner själv.Mvh Majken
  Majken
  2020-11-09
  Helt klart en av min valps nya favorit godisar! Lite stora för henne att tugga igenom hela än så länge men super enkla att skära/klippa i mindre bitar vilket gör det till ett perfekt träningsgodis då det är lite mjukare.
  Sofie - Cavalier king charles spaniel, 2 ÅR
  2020-07-17

  Visa fler

  Skriv omdöme

  För att lämna ett omdöme måste du ha köpt denna produkt samt vara inloggad.


Tips

Eftersom att våra snacks är frystorkade så går det enkelt att dela dom i mindre bitar. Perfekt för dig som har en mindre hund och vill göra det lättare för hunden att tugga och svälja.

Har du en större hund som gärna glufsar i sig allt på en gång så kan du med fördel dela upp dom i flera bitar och på så sätt få dina snacks att hålla längre. Smart va?

Våra snacks är lagom stora och kan smidigt bäras med på promenader och fungera som belöningsgodis eller användas när vovven kanske förtjänar någonting extra gott!

Relaterade produkter
Dog Snack Beef
Köp 3 betala för 2! Furry Friends Dog Snacks Lamb är ett premium hundgodis tillverkat av frystorkat lamm och lämpar sig för känsliga hundar.
1 recensioner
Light
Healthy Dog Food Light
589 kr
För seniora hundar eller hundar med en lägre aktivitetsnivå
73 recensioner
Original
Healthy Dog Food Original
589 kr
För hundar med en normal aktivitetsnivå
114 recensioner
Frakt och leverans

Vi erbjuder snabba och klimatkompenserade hemleveranser till hela Sverige. Vi skickar din order inom 24 timmar (helgfria vardagar) och leveranstiden är 1-3 arbetsdagar från det att vi mottagit en order. Du kan välja om du vill få ditt foderpaket levererat till din dörr eller hämta ut hos ditt närmaste ombud.

Hemleverans
För leveransalternativet ’Hemleverans’ använder vi Best Transport respektive Postnord, vilket anges i kassan. Dessa alternativ visas som tillgängligt endast för de områden där våra transportörer kan erbjuda denna tjänst. Våra transportörer kommer avisera dig via SMS och föreslå tidpunkt för leverans.

Paket till ombud
För beställningar till paketombud använder vi DHL och Postnord MyPack Collect. När din beställning har anlänt till utlämningsstället skickas en avisering till dig. Avisering sker via sms eller brev.

Fri frakt på alla beställningar över 500 kronor.
Finns i lager
Vi skickar din order inom 24 timmar (helgfria vardagar) och leveranstiden är 1-3 arbetsdagar från det att vi mottagit en order.

Smaklig måltid!