Välkommen tillbaka!

Logga in med din mailadress som användarnamn för att göra ändringar i din prenumeration.

Logga in med Facebook
eller

Dog Snack Beef

Furry Friends Dog Snacks Beef är ett premium hundgodis tillverkat av frystorkad biff och lämpar sig för känsliga hundar.
179 kr
Fri hemleverans

Ett smakligt snacks som har hög proteinhalt från biff, antioxidanter från blåbär och prebiotika från äppelfiber. Denna smakliga kombination är gjord för att stimulera muskulatur, ökat immunförsvar och en frisk mage. En god och näringsriktig kost skapar förutsättningar för ett långt och friskt hundliv.

Frystorkning är en skonsam process där näringsvärdena i maten bibehålls i processen medans vattnet avlägsnas.

Detta resulterar i ett smakligt snacks som har hög proteinhalt, antioxidanter från blåbär och rikligt med prebiotika från äppelfibrer. Denna smakliga kombination är gjord med omtanke för din hunds allra bästa när det kommer till smaklighet, muskulatur och hälsa. Den höga proteinhalten stimulerar muskulaturen för aktiva hundar, blåbären tillger viktiga antioxidanter för immunförsvaret och prebiotika från äppelfiber skapar de bästa förutsättningarna för en frisk mage. En god och näringsriktig kost skapar förutsättningar för ett långt och friskt hundliv.

Gillar din hund lamm mer än biff? Välj Dog Snack Lamb

 • Detaljer
 • Omdömen (13 recensioner)
 • Omdömen

  Älskar detta godis!! Bra kvalitet och mycket doft som gör att det är ett eftertraktat godis och bra att använda vid spår.
  Bowie The German Pinscher
  2022-05-05
  Godiset får 5/5 tassar!
  Johanna - Cocker spaniel, 3 ÅR
  2022-04-11
  Perfekta godiset, mina hundar älskar det och man kan ha med det i fickan utan att det blir kladd och det lämnar ingen jobbig lukt efter sig heller. Känns bra att kunna ge ett godis som är nyttigt för hunden också.
  Sara
  2022-04-06
  Bästa godiset om hunden själv få välja! Matte gillar bitarna likaså, lätt att dela och väger inget och kladdar inte fjackflickan.
  Eeva
  2022-04-05
  Bra bitar att ta med sig som belöning. Lätta att dela.
  Lisa
  2022-04-05
  Bra bitar att ta med sig som belöning. Lätta att dela.
  Lisa
  2022-04-05
  Vi fick hem en liten räddningshund från gatan för snart 1 år sedan, när han kom var han väldigt kräsen i maten och med godis. Jag fick tips om att testa detta och även smaken lamm, det gick hem direkt! Det är inte bara gott utan även väldigt lätt att ha i fickan för mig som tränar och tävlar mycket utan att det blir kladdigt.
  Matilda Karlsson
  2022-04-04
  Dessa godisar är min hunds favorit! Älskar att dessa är så snälla mot hans känsliga mage också!
  Josefine
  2022-04-04
  Bästa belöningsgodiset vid träning, tycker Ture!
  Ture - Shetland Sheepdog, 2 år
  2022-04-04
  Favoriten hemma.
  Malin
  2022-04-04

  Visa fler

  Skriv omdöme

  Betyg

Tips

Eftersom att våra snacks är frystorkade så går det enkelt att dela dom i mindre bitar. Perfekt för dig som har en mindre hund och vill göra det lättare för hunden att tugga och svälja.

Har du en större hund som gärna glufsar i sig allt på en gång så kan du med fördel dela upp dom i flera bitar och på så sätt få dina snacks att hålla längre. Smart va?

Våra snacks är lagom stora och kan smidigt bäras med på promenader och fungera som belöningsgodis eller användas när vovven kanske förtjänar någonting extra gott!

Relaterade produkter
Dog Snack Beef Bundle, 6 st
799 kr (1074 kr)
Kampanj på vårt populära frystorkade hundgodis! 6 påsar med biffsmak.
1 recensioner
Dog Snack Lamb
Ett premium hundgodis tillverkat av frystorkat lamm sam lämpar sig för känsliga hundar.
17 recensioner
Dog Snack Mix Bundle, 6 st
799 kr (1074 kr)
Kampanj på vårt populära hundgodis! 6 påsar i smakerna lamm och biff.
5 recensioner
Frakt och leverans

Vi erbjuder snabba och klimatkompenserade hemleveranser till hela Sverige. Vi skickar din order inom 24 timmar (helgfria vardagar) och leveranstiden är 1-3 arbetsdagar från det att vi mottagit en order. Du kan välja om du vill få ditt foderpaket levererat till din dörr eller hämta ut hos ditt närmaste ombud.

Hemleverans
För leveransalternativet ’Hemleverans’ använder vi Best Transport respektive Postnord, vilket anges i kassan. Dessa alternativ visas som tillgängligt endast för de områden där våra transportörer kan erbjuda denna tjänst. Våra transportörer kommer avisera dig via SMS och föreslå tidpunkt för leverans.

Paket till ombud
För beställningar till paketombud använder vi DHL och Postnord MyPack Collect. När din beställning har anlänt till utlämningsstället skickas en avisering till dig. Avisering sker via sms eller brev.

Fri frakt på alla beställningar över 500 kronor.
Finns i lager
Vi skickar din order inom 24 timmar (helgfria vardagar) och leveranstiden är 1-3 arbetsdagar från det att vi mottagit en order.

Smaklig måltid!